Pirjetan Partion kevätretki Heinolaan la 6.4.

Pirjetan Partion kevätretki Heinolaan järjestetään lauantaina 6.4. Retken ohjelmassa on vierailu Heinolan lintutarhaan sekä mobiilisuunnistusta. Lintutarhassa on hoidettavana satoja luonnonvaraisia ja trooppisia lintuja. Mobiilisuunnistuksessa kierrämme kiintorasteja MOBO-mobiilisovelluksen kanssa. Retkellä ruokailemme noutopöydästä museoviraston suojelemassa Vierumäen Wanhassa salissa.

Retken hinta on vain 20 euroa per henkilö, sisältäen ruuat ja sisäänpääsyn lintutarhaan. Huoltajat ja sisarukset ovat erittäin tervetulleita retkelle kanssamme! Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=26237 viimeistään tiistaina 26.3.

Retkelle lähdemme kirkonkylästä klo 8 ja palaamme illansuussa. Lisätietoa retkenjohtajalta (suvi.zetterman ät suomi24.fi) tai oman ryhmän johtajalta.