Aloitustapahtuma ma 29.8.2022 Palolammilla ja muut syksyn kuulumiset

Pirjetan Partion kauden 2022-2023 avaus järjestetään ma 29.8.2022 Palolammin nuotiopaikalla klo 18-19. Myös huoltajat ja toimintaan tutustujat ovat tervetulleita tapahtumaan.

Palolammin nuotiopaikan risteyksen osoite on Pilpalantie 938 (Luutasuon parkkipaikkaa vastapäätä). Risteyksen jälkeen matkaa on vielä noin 1 kilometri ja perille asti on partion opasteet. Huom! Matalapohjaisilla autoilla liikkuville suositellaan jättämään auto Luutasuon parkkipaikalle ja kävelemään perille. Ajo-ohje Palolammille löytyy myös osoitteesta https://www.luontoon.fi/komio/palvelut/palolamminleirialue .

Viikkotoiminta alkaa aloitustapahtuman jälkeen oman ryhmänjohtajan ilmoittamana ajankohtana. Partiotoiminnan aloittamisesta kiinnostuneet voivat tiedustella vapaita paikkoja ryhmistä joko ryhmien johtajilta tai ottamalla yhteyttä lippukunnanjohtaja Sami Lettosiltaan, puh. 040 516 8513.

Olemme mukana myös Lopen vapaa-aikatoimen järjestämillä harrastemessuilla la 27.8.2022 klo 10-13. Messut järjestetään kirkonkylän koulukeskuksen ympäristössä. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!